• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Herkules mozdonyok segítik a Ro-La forgalmat

.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. kiemelt figyelemmel kíséri a Ro-La forgalmak zökkenőmentes teljesítését, valamint az ezeket érintő változásokat, hiszen a társaság hosszú időre visszatekintő, jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Az áruszállítás e környezet-tudatos formája fontos szereppel bír, mert nem egyszerűen alternatívája a közúti szállításnak: a közút és vasút együttműködését testesíti meg.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. minden esetben gondoskodik az esetleges fennakadások elkerüléséről, hogy az ügyfelek megbízásai zavartalanul teljesülhessenek. Ezért a vállalat a kecskeméti Mercedes-gyár iparvágányának kiépítését kísérő munkálatokhoz is alkalmazkodott. A vágányok fővonalba való bekötése miatt április 12-től 21-ig vágányzár lépett érvénybe Kecskemét és Kiskunfélegyháza között, amely kihat mind a személy-, mind a teherforgalomra. Ez utóbbi folytonosságát a kijelölt kerülőút (Szolnok-Szajol-Tiszatenyő-Szentes-Hódmezővásárhely-Szeged-Kiskundorozsma) biztosítja.

A kamionokat szállító Ro-La vonatok közlekedtetésére két osztrák 2016-os „Herkules" dízelmozdony érkezett Magyarországra. A Rail Cargo Hungaria Zrt. 2010-ben szerezte meg a Herkules mozdonyok magyarországi közlekedtetéséhez szükséges hivatalos engedélyeket, valamint az ezeken szolgálatot teljesítő mozdonyvezetők szakképzéséről is gondoskodott, így a fuvarfeladatok fennakadások nélkül teljesülhetnek.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.