• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Új képviseletet nyitott Lembergben a Rail Cargo Hungaria Zrt.

.


A lembergi vasútigazgatóság székházában 2011. szeptember 23-án, ünnepélyes megnyitó keretében került sor a Rail Cargo Hungária Zrt. új irodájának átadására. A vasúttársaság a vezérképviselői teendők ellátásával Ukrajnában, valamint a többi FÁK és Balti államban 2011-től Sebők Miklóst bízta meg.

 A vállalat 2010. december 31-ig tartott fenn képviseletet Kijevben. Az ott szolgálatot teljesítő képviselő nyugdíjba vonulását követően nyílt - az UZ vezérigazgatóságával kötött megállapodásnak megfelelően - Lembergben az új képviselet.

A megnyitón a Rail Cargo Hungaria Zrt. vezetőségének magyar és osztrák tagjai, partner cégei, a MÁV csoport, valamint az Ukrzaliznica vezető tisztségviselői is megjelentek, és emellett a kazah, lengyel, orosz vasutak, illetve az átrakócégek is képviseltették magukat. A meghívottak közül - az operatív teendők szempontjából - kiemelkedő jelentőségű volt Pich Bogdan Petrovic, a lembergi igazgatóság vezetőjének részvétele.

 

 Az iroda felavatásakor Kovács Imre, a Rail Cargo Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöke, CEO, illetve Pich Bogdan Petrovic vágták át a nemzeti színű szalagokat. Sebők Miklós kinevezett képviselő elmondta: a lembergi képviselet stratégiai előnyökkel bír a korábbi kijevihez képest, határhoz való közelsége miatt a jövőben nem csak a régi szövetségek, de az új partneri és üzleti kapcsolatok kialakítása is könnyebbé válik. A képviselet egyik legfontosabb jövőbeni célja, hogy tevékenységével és a személyes kapcsolatok aktívabb ápolásának köszönhetően növelje az árufuvarozási szállítások volumenét Ukrajna és Magyarország között.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.