• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Az RCA csoport sikerrel zárta a konszernirányítási rendszer külső auditjait

.

A konszernmenedzsment rendszer kiépítésének első ütemének lezárásaként a Quality Austria GmbH az RCA konszern 20 társaságánál végzett tanúsító auditokat. A 2011. év elejétől decemberig tartó sikeres tanúsítási folyamatok eredményeként a Quality Austria GmbH auditorai megállapították, hogy a cégcsoport tagjainál igény szerint kiépített menedzsment rendszerek - ISO 9001:2008 (Minőségirányítási Rendszer), OHSAS 18001:2007 (Munkahelyi Egészségvédelem és Biztonság Irányítási Rendszer) ISO 14001:2004 (Környezetirányítási Rendszer) - megfelelnek a vonatkozó szabványok előírásainak.


Február 3-án az RCA központjában a konszerntanúsítványt és az abból levezetett, az egyes társaságokra vonatkozó altanúsítványokat is átadták az adott társaságok minőségirányítási vezetőinek, illetve munkatársainak a Quality Austria képviselői: Axel Dick ügyvezető és Alfred Huber vezető auditor.


2012-ben megindul a konszernirányítási rendszer kiépítésének második üteme. Ennek értelmében a konszernirányítási rendszert kiterjesztik azokra a társaságokra, leányvállalatokra, amelyekben az RCA (illetve az RCH) tulajdonrésze nagyobb, mint 50%.

Az utóbbi évek trendjei azt mutatják, hogy az ügyfelek a legmagasabb szintű követelmények betartását várják el cégünktől. A bevezetett menedzsment rendszerek és azok működését igazoló tanúsítványok megszerzése igazolják a minőségi, biztonsági és környezeti elvárások teljesítését. A megszerzett tanúsítványok bizalmat ébresztenek az RCA konszern szolgáltatásait igénybe vevő ügyfelekben.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.