• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Aláírták a 2012. évi RCH-UZ megállapodást

.

Az ukrán vasutak (Ukrzaliznica - UZ) kereskedelmi és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese, Pjotr Naumenko vezetésével ötfős delegáció érkezett a Rail Cargo Hungariához. A vállalat budapesti székházban Salamon Béla üzemeltetési igazgató fogadta a vendégeket, akinek már többéves tapasztalata van a keleti irányú kapcsolatok ápolásában és fejlesztésében.

A tárgyalás során az ukrán delegáció megismerhette az RCH elmúlt két évének működési tapasztalatait és folyamatait, valamint a keleti irányú forgalmat érintő további terveit.

Az UZ vezetősége tájékoztatást adott a 2011 novemberében beindult strukturális átalakítási folyamatokról. A tárgyalások lezárásaként a vezetők aláírták a 2012-es RCH-UZ kiegészítő fuvarozói megállapodást a kocsik és a küldemények államhatáron át történő átadásáról.

A képen balról jobbra: Gaál István (az RCH kocsigazdálkodási szakelőadója), Viktória Fedorchuk (az UTLC vezetőjének jogi helyettese), Salamon Béla (az RCH üzemeltetési igazgatója), Pjotr Naumenko (az UZ vezérigazgató-helyettese), Vladimir Ivascuk (az UTLC vezetője). Mögöttük balról jobbra: Sebők Miklós (az RCH vezérképviselője Ukrajnában, FÁK és Balti államokban), Vass Anikó (az RCH üzletfejlesztési vezetője), Jurij Merkulov (az UZ árufuvarozási főosztályvezetője), Igor Matviiv (az UZ nemzetközi osztályvezetője)

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.