• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Sajtóközlemény: Uniós támogatásból megvalósított életmódprogramok

.

Uniós támogatásból megvalósított egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramok a Rail Cargo Hungaria Zrt-nél

A Rail Cargo Hungaria Zrt. 6 538 690 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert „Egészségfejlesztő programok a Rail Cargo Hungaria Zrt. munkavállalói számára" című pályázatával az Új Széchenyi Terv „Egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programok – lokális színterek" elnevezésű pályázatán. A támogatás 100%-ban finanszírozta a 2013 folyamán zajló projektet.

A többi között Záhonyban, Miskolcon, Velencén és Gödöllőn megvalósult programok keretében a vállalat csaknem 300 munkavállalója vett részt életvezetési kompetenciákkal, stresszkezeléssel, egészséges táplálkozással, rendszeres testmozgásra szoktatással kapcsolatos rendezvényeken, illetve elsősegélynyújtáson.

A Rail Cargo Hungaria Zrt. az európai vasúti árufuvarozás egyik vezető logisztikai és szállítási vállalatcsoportjának, a Rail Cargo Groupnak kiemelkedően fontos tagja. A híd szerepét tölti be a közép-kelet-európai régióban, amelyre a Rail Cargo Grouppal közösen egyedülálló szakmai tudása, innovatív logisztikai megoldásai teszik alkalmassá. Megrendelői ellátási láncát megbízhatóan, költséghatékony és környezetbarát módon, stratégiai partnerségre törekedve optimalizálja.
A társaság meggyőződése, hogy a piaci versenyben az a résztvevő fog kiemelkedni a jövőben, amely odafigyel és törődik emberi erőforrásaival, hiszen a hosszú távú sikerek záloga a tapasztalt, jól képzett és motivált munkaerő. A Rail Cargo Hungaria ezért fontosnak tartja a fejlesztést, a magánélet és munka egyensúlyának megtartását, valamint a munkavállalók lelki és testi egészségét.
Az európai uniós forrásból megvalósított egészségre nevelő és szemléletformáló program célja a munkavállalók egészségügyi és az életminőség javításával kapcsolatos ismereteinek bővítése volt. Ennek érdekében a projekt 12 hónapos időtartama alatt többek között egészséges táplálkozással, stresszkezeléssel, életvezetési kompetenciákkal, rendszeres testmozgásra szoktató, és elsősegélynyújtással kapcsolatos programok kerültek megvalósításra előadások, csoportfoglalkozások, klubok formájában.

A teljes sajtóközlemény pdfitt letölthető.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.