• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Az RCH és a HZ Cargo közös partnerértesítője a Botovo-Koprivnica vágányzári munkálatokról

.

Tisztelt Partnerünk! A HZ horvát vasúttársaság a horvátországi vágányzári munkálatokat 2014.09.01-jén megkezdte. Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 36/36 órás határforgalom eddig fennakadás illetve jelentősebb torlódások nélkül zajlik. A maximális ügyfél kiszolgálás érdekében a HZ Infrastruktura – az eredeti tervekkel ellentétben - amennyiben a hódosi és gyékényesi vágányzárak egy időpontra esnek, a hódosi határátlépéssel közlekedő konténervonatokat Murakeresztúron is átveszi. Ennek megfelelően a hódosi és gyékényesi vágányzárak egy időpontra esésében érintett, hódosi határátlépéssel közlekedő vonatok esetenként Murakeresztúr határ felé lesznek átterelve.
 
A HZ Cargo és a Rail Cargo Hungaria teljes rugalmassággal kezeli a kialakult helyzetet, és mindent megtesz ügyfelei érdekében, azonban az előre meghirdetett és tervezett vágányzári munkák miatt esetlegesen előforduló késésekből és elterelésekből eredő igényekkel szemben sem a pénzügyi, sem a jogi felelősséget nem vállalja. A vágányzárak meghirdetésére a Rail Cargo Hungaria Zrt.-nek és a HZ Cargonak ráhatása nincsen, az áruk vasúton történő továbbítását a fentiek figyelembevételével tudjuk teljesíteni.

A munkálatok előreláthatólag 2014. október végéig tartanak.

A vágányzárak okozta kellemetlenségekért, késésekért, a várhatóan megnövekvő tartózkodási időkért szíves megértésüket kérjük, valamint azok szíves tudomásul vételét.

Üdvözlettel:

Kovács Imre
Chairman-CEO
Rail Cargo Hungaria Zrt.   
         Danijel Krakić
President of the Management Board
HŽ Cargo d.o.o. 

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.