• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Transport logistic – 2015-ben is a Rail Cargo Hungaria részvételével

.

2015. május 5-8.: A Rail Cargo Hungaria Zrt. az elmúlt évek hagyományaihoz hasonlóan az idén is részt vett a müncheni transport logistic vásáron. A 124 ország közel 55 000 látogatójának részvételével immár 15. alkalommal megrendezett kiállításon 2050 cég mellett a piacvezető magyar árufuvarozási vállalat is bemutatta szolgáltatási palettáját, újdonságait. TL 1A világ legnagyobbjaként számon tartott logisztikai vásár kiváló lehetőséget nyújt a közúti, vasúti, vízi és légi árufuvarozó, valamint az e területet támogató informatikai cégeknek a partnerkapcsolatok ápolására. Hogy ezt a magyar piaci szereplők is így értékelik, azt alátámasztja a tény, hogy jelentősen nőtt a Magyarországról ide látogatók száma.

TL 2Hazai színtéren
A HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület standján immár második alkalommal társkiállítóként vett részt a Rail Cargo Hungaria. A Magyarország legjelentősebb vasúti, ágazati szereplőit egyesítő közös kiállítótér kiváló lehetőségeket kínált a nemzetközi és hazai szintű szakmai tárgyalások lebonyolítására.

A vásár második napján a magyar vállalatok fogadásra invitálták ügyfeleiket. A társaságok vezetőinek rövid, az együttműködés fontosságát hangsúlyozó köszöntőit követően kötetlen beszélgetés alakult ki a kiállítók és partnereik nagy számban megjelent képviselői között. A Rail Cargo Hungaria 11 résztvevő munkatársa a négy nap során sok ügyféllel erősítette meg, illetve frissítette fel a kapcsolatot.

TL 3Rail Cargo Group – innovatív vasúti árufuvarozás
A Rail Cargo Hungaria természetesen ausztriai anyavállalata, a Rail Cargo Group standján is folyamatosan jelen volt. A konszern az idén egy különlegességgel készült a látogatók számára: a szabadtéri területen partnerével, az Innofreighttel közösen bemutatták legújabb fejlesztésű vagonjaikat, az új rakodási lehetőségeket. A vasútvállalat munkatársai tudják: a folyamatos megújulás szükségességét a folyamatosan változó, fejlődő piacok és ügyféligények igazolják.

TL 4A kiállításon mutatták be először Antwerpen Shuttle néven a vállalatcsoport legújabb – május 4-én indult – forgalmát, az Ausztriát Belgiummal hetente háromszor összekötő járatot. A Linzből induló vonatok célállomása főként az antwerpeni kikötő, de emellett Zeebrugge városába és Belgium más gazdasági régióiba is szerveznek járatokat.

Mind a magyar, mind az osztrák résztvevők visszaigazolták a szervezők tapasztalatait: az idei vásár intenzívebb volt, több partnert vonzott, mint korábban. Ezért a vállalatcsoport számára hosszú távon is hasznos, jelentős a transport logistic, amelyet legközelebb 2017. május 9-12-én rendeznek majd meg Münchenben.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.