Kocsihasználati díj

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Olaszország rendeltetéssel futó forgalomban, amennyiben a küldeményt Olaszországban a Mercitalia Rail (2183) továbbítja, úgy a Rail Cargo Hungaria Zrt. (továbbiakban: RCH) abban az esetben teljesíti valamennyi RCH tulajdonú, továbbá az RCH üzemeltetésében lévő vasúti kocsira vonatkozó megrendelést és veszi fel a küldeményt fuvarozásra, ha a fuvar – magyar vonali – költségviselője vállalja az 1. számú melléklet szerinti kocsihasználati díj megfizetését és ezt a kocsi-megrendelés megjegyzés rovatában, valamint a fuvarlevél 7. rovatában (A feladó nyilatkozatai) a következő megjegyzéssel igazolja:

„BUM/169/18 tartalmát elfogadom"

Érvényes:
• 2018. február 1. napjától visszavonásig minden küldemény és minden áru tekintetében, kivéve: gabona (NHM 10. fejezet), maláta (NHM 1107), és repcemag (NHM 1205);
• 2018. július 1. napjától visszavonásig a gabona (NHM 10. fejezet), a maláta (NHM 1107), és a repcemag (NHM 1205) küldeményeknél.

A kocsihasználati díj – eltérő megállapodás hiányában – 28.1 Mellékdíj kódon kerül elszámolásra.

Kérjük, hogy a fuvarköltségek kalkulációja során – a fentiekben részletezett forgalomban – mind az RCH tulajdonában, mind az RCH üzemeltetésében lévő vasúti kocsik esetében szíveskedjenek figyelembe venni a kocsihasználati díjat.

Megértő együttműködésüket köszönjük.

Melléklet:
1. számú melléklet: Kocsihasználati díj
2. számú melléklet: Rendeltetési állomások és zónák

Üdvözlettel:

Józan Gábor                                     Horváth Ottó
Kereskedelmi igazgató                       Üzemeltetési igazgató

Tájékoztató levelünk teljes tartalmát az alábbiakban megtekintheti:

pdfTájékoztató

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Olaszország rendeltetéssel futó forgalomban, amennyiben a küldeményt Olaszországban a Mercitalia Rail (2183) továbbítja, úgy a Rail Cargo Hungaria Zrt. (továbbiakban: RCH) abban az esetben teljesíti valamennyi RCH tulajdonú, továbbá az RCH üzemeltetésében lévő vasúti kocsira vonatkozó megrendelést és veszi fel a küldeményt fuvarozásra, ha a fuvar – magyar vonali – költségviselője vállalja az 1. számú melléklet szerinti Kocsi-használati díj megfizetését és ezt a kocsi-megrendelés megjegyzés rovatában, valamint a fuvarlevél 7. rovatában (A feladó nyilatkozatai) a következő megjegyzéssel igazolja:

BUM/169/18 tartalmát elfogadom

Érvényes:

A Kocsi-használati díj – eltérő megállapodás hiányában – 28.1 Mellékdíj kódon kerül elszámolásra.

Kérjük, hogy a fuvarköltségek kalkulációja során – a fentiekben részletezett forgalomban – mind az RCH tulajdonában, mind az RCH üzemeltetésében lévő vasúti kocsik esetében szíveskedjenek figyelembe venni a Kocsi-használati díjat.

Megértő együttműködésüket köszönjük.

Melléklet:

1. számú melléklet: Kocsi-használati díj

2. számú melléklet: Rendeltetési állomások és zónák

Üdvözlettel:

Józan Gábor                                               Horváth Ottó

kereskedelmi igazgató                             üzemeltetési igazgató

Tájékoztató levelünk teljes tartalmát az alábbiakban megtekintheti: