• Vállalatunk - Rail Cargo Hungária
  • Vállalatunk -- Rail Cargo Hungária

Vállalatunk

További információk

Használja E-Freight online rendszerünket  a gyorsabb ügyintézés, folyamatkezelés és adatcsere érdekében!

 

Az E-Freight rendszer további elektronikus megoldásokat kínál az Ön számára, hogy kényelmesen, online követhesse nyomon a fuvarozással kapcsolatos adminisztrációt.

 

szmlainfo

 SZÁMLAINFÓ

A szolgáltatással a Partnerek részére kiállított számlák pdf formátumú számlaképét, és elektronikusan feldolgozható adatait tesszük elérhetővé. Az állományok felhasználhatók különféle programokban.

 

 

elektronikus szamlareklamacio

 SZÁMLAREKLAMÁCIÓ

Az elektronikus számlareklamációval megkönnyítjük Partnereink számára a kiállított számlákkal kapcsolatos esetleges reklamációiknak az ügyintézését. Elektronikus számlareklamáció indításához Partnereinknek nem kell megvárniuk a papír számla kézhezvételét. A reklamáció elbírálásánál a SZÁMLAINFÓ modulban elérhető hiteles számlamásolatot Rail Cargo Hungaria elfogadja, így az ügyintézési idő jelentősen lecsökken

 

folyoszamlainfo

FOLYÓSZÁMLAINFÓ

A szolgáltatással Partnereink a Rail Cargo Hungariánál vezetett folyószámláikról kapnak napi kimutatást Excel formátumban. Elkülönítve kezeljük a forintos és devizás elszámolást, szerepeltetjük a fuvarszámla-számokat, az árfolyamot, a számla keltét, esedékességét és teljesítésének idejét, a kapcsolódó tranzakciókat.

 

Amennyiben az E-Freight felkeltette érdeklődését, szerződéskötési szándékát kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunknak a 06 1 512 7777-es telefonszámon vagy az efreight@railcargo.com e-mail címen.

 

Reklamáció

Az elektronikus számlareklamációval szeretnénk Partnereink számára a kiállított számlákkal kapcsolatos reklamációiknak ügyintézését kényelmesebbé, gyorsabbá és nyomon követhetővé tenni.

Számla

A SZÁMLAINFÓ szolgáltatással a Partnerek részére kiállított számlák pdf formátumú számlaképét, és elektronikusan feldolgozható adatait tesszük elérhetővé. Az állományok felhasználhatók különféle programokban

FUVARINFÓ

Amennyiben fuvarozásra feladott küldeményét szeretné nyomon követni, a Rail Cargo Hungaria szakértő munkatársától személyesen, igazolvány vagy fuvarlevél felmutatásával lehet tudakozódni, illetve Futásfelügyeleti szerződés megkötését követően automatikusan is tájékoztatjuk küldeményei hollétéről.

 

Használja E-Freight online rendszerünket  a gyorsabb ügyintézés, folyamatkezelés és adatcsere érdekében!

fuvarinfo

Az E-Freight Fuvarinfó Internet modulja példa nélküli szolgáltatás, amelynek segítségével az Önhöz tartozó kocsikról, vonatokról széles körű információt nyújt:

- a keresett küldemény, vasúti kocsi aktuális helyzetéről

- a vasúti kocsi állapotáról (üres vagy rakott; ha rakott, milyen árufajtából hány tonnát tartalmaz; az esetleges sérülésekről)

- a határátlépések idejéről

- a saját tulajdonú vagy bérelt kocsikkal kapcsolatos állapotváltozásokról

 

 

 

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.