• Vállalatunk - Rail Cargo Hungária
  • Vállalatunk -- Rail Cargo Hungária

Gyakornoki program

gyakornokok

Gyakornoki program: tehetséggondozás a Rail Cargo Groupnál

A Rail Cargo Group 2013 óta indít gyakornoki programot diplomás pályakezdők számára, 12 hónap határozott időtartamra. A Rail Cargo Hungaria Zrt. a közép- és délkelet-európai térség piacvezető árufuvarozási vállalatcsoportjának, a Rail Cargo Groupnak kiemelkedően fontos tagjaként koordinálja a gyakornoki programot Magyarország és Ausztria között.

A cél, hogy a gyakorlati idő végére szakmailag felkészült, önálló munkavégzésre képes munkatársak álljanak munkába. A projekt hatékonyan támogatja a vállalatot abban, hogy stratégiai céljai megvalósításához képzett, németül jól beszélő, tehetséges, elkötelezett, szakmájuk iránt elhivatott munkavállalókkal erősítse csapatát.

A gyakornoki programra jelentkezők három lépcsős, angol és magyar nyelven történő kiválasztásban vesznek részt. A felvételt nyert gyakornokok a projekt részeként többféle képzést, szaknyelvi felkészítést kapnak, majd munkába állnak Budapesten illetve Bécsben. Így olyan gyakorlatorientált tapasztalatokat szerezhetnek, amelyek később számos ajtót nyithatnak meg előttük a vasúti árufuvarozás területén.

Az aktuális gyakornoki programunk felhívása az alábbiakban található:

pdfInternational_Trainee_Program_Rail Cargo Group

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.