• Vállalatunk - Rail Cargo Hungária
  • Vállalatunk -- Rail Cargo Hungária

Gyakornoki program

Indulj el a Rail Cargo Group gyakornoki programjával!

Gyere és tartozz a Rail Cargo csapatába! Szerezz nálunk gyakorlatban is jól használható tudást nemzetközi környezetben!

Amit mi kínálunk Neked:
2017 őszétől a gyakornoki program időtartamára, 18 hónapra szóló határozott idejű munkaszerződés
Hosszú távú munkalehetőség a programot követően a Rail Cargónál, változatos karrier
Vonzó juttatási csomag
Szakmai fejlődési lehetőség
Jó hangulatú, dinamikus csapat
Kellemes, modern munkakörnyezet
Magyarországi vagy külföldi munkalehetőség

Jelentkezz, ha illik Rád:
• Rugalmas, nyitott gondolkodású
• Érdekel a vasúti árufuvarozás
• Szívesen dolgozom fél évet Bécsben
• Szeretem, ha a munkámnak számszerűsíthető eredménye is van

Erre van szükséged a jelentkezéshez:
• Felsőfokú állami iskolai végzettség, frissen megszerzett diploma az alábbi területek egyikén:
Logisztikai, gépészmérnöki, közlekedésmérnöki, kötöttpályás műszaki, közgazdász, kereskedelmi végzettség
• Magabiztos, középfokú német nyelvismeret
• Számítógépes ismeret

Az alábbi feladatok várnak Rád:
• A teljes vállalat megismerése egy több hónapos orientációs időszak során
• A vasúti árufuvarozás területének gyakorlati megismerése
• Projektfeladatokban való részvétel Magyarországon és külföldön
• Tréningeken, oktatásokon és szaknyelvi képzésen való részvétel

A jelentkezéssel és egyéb információkkal kapcsolatban továbbra is figyeld honlapunkat, amelyet hamarosan frissítünk!

 

Gyakornokaink mondták:

,,Rengeteget tanultam a cégnél a vasúti árufuvarozásról, és kifejezetten tetszett, hogy német nyelvterületen is tapasztalatot szerezhettem. Hasznosan teltek a hónapok a sok szakmai képzésnek, a rotációknak, az intenzív idegennyelv-használatnak és a terepen történő látogatásoknak köszönhetően, mindezt kiemelkedő juttatási csomaggal támogatva. Az mindenképp tudatosult bennem, hogy a vasúti árufuvarozásban találtam meg a hivatásomat és szeretném tovább bővíteni az ismereteimet ezen a téren."

„Nyelvtanulás szempontjából nagyon hasznos volt mind az őszi jó néhány németóra, mind az ausztriai 4 hónap. Átfogó képet kaptunk 2 ország vasúti árufuvarozási rendszeréről, konkrét feladatokba vontak be minket, melyeket érdeklődési körünknek megfelelően igyekeztek kiválasztani."

„A gyakornoki program résztvevőjeként rálátást kaptam az RCH és RCA működésére, a rotációs rendszernek köszönhetően viszonylag rövid idő alatt megismerhettem a vállalatcsoport több területét. Az eltöltött egy év alatt sok hasznos tudásra, nemzetközi tapasztalatra és kapcsolati hálóra tehettem szert."

„A gyakornoki program során lehetőségünk nyílt megismerni egy nagyvállalat felépítését és működését, illetve egy átfogó képet kaptunk a vasúti árufuvarozás folyamatairól. A felsőoktatásban megszerzett elméleti ismereteinket a program során a gyakorlatban is kamatoztathattuk.
Számomra leghasznosabbnak vélt és kiemelkedően pozitív volt a szakmai ismeretek elsajátítása érdekében szervezett tréningek, oktatások és az idegen nyelvi képzések. Véleményem szerint a Rail Cargo Hungaria jó lehetőségeket nyújt a gyakornoki programot követően is a szakmai kiteljesedéshez, karrierépítéshez egyaránt."

„A gyakornoki program alatt megismertem a vasúti árufuvarozás szerepét a logisztikában, illetve gyakorlatban láthattam, hogy hogyan is működik ez a szektor. A bécsi fél éves kiküldetés lehetősége pedig egyedülálló az ilyen gyakornoki programok között. Az ott töltött fél év alatt megismerkedhettem az ottani munkakultúrával, illetve nagyban fejlődött a német nyelvtudásom is."

„Számomra nagyon pozitív volt, hogy megismerhettem egy ekkora fuvarozási vállalatot, annak is a működését, felépítését és döntési mechanizmusát. A képzések és oktatások során rendkívül sokat tanultam, Bécsben elmélyíthettem nyelvi tudásom, valamint, hogy a fuvarozási elméletet a gyakorlatban is bemutatták. Sok új dolgot tapasztalhattam meg, melyek a későbbiekben hasznosak lesznek a munkám során a Rail Cargo Groupnál."