• Vasúti árufuvarozás és logisztika - Rail Cargo Hungária
  • Vasúti árufuvarozás és logisztika -- Rail Cargo Hungária

Intermodális vonatok

A kombináltfuvarozás az Európai Unió által is kiemelt nemzetgazdasági fontosságú és preferált árutovábbítási mód. A Rail Cargo Hungaria Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vasúti kombináltfuvarozás területén. Hosszú évek óta sikeresen működünk együtt a legnagyobb európai korridorokon jelen lévő, kombináltfuvarozásra szakosodott vállalatokkal. A Rail Cargo Hungaria Zrt. a vasúti kombináltfuvarozás területén egyedülálló szerepet tölt be, mivel nemcsak a Budapest központú forgalmakban, hanem a hazánkat átszelő fontos tranzit korridorokon történő áruáramlatok továbbításában is meghatározó szereplő.
A teljes magyarországi vasúti kombináltfuvarozásban jelenleg a Rail Cargo Hungaria Zrt. a maga több mint 50% feletti részesedésével piacvezető szerepet tölt be Magyarországon.
Megbízóink részére számos irányvonati továbbítási szolgáltatást kínálunk az áruk leghatékonyabb módon történő rendeltetési helyre való eljuttatásához. A kíséretlen kombináltfuvarozási forgalmaink több mint 90%-a irányvonatokba szervezve előre programozottan történik.

 

Név/NameTelefon/PhoneMobil/MobileE-mail
Kombi- és projektvonat szolgáltatás    

rchun_kombi_es_projektvonat@railcargo.com

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.