Oldaltérkép

Adatvédelmi elvek

Köszönjük, hogy meglátogatta a Rail Cargo Hungaria Zrt. oldalát. Személyes adatainak biztonsága fontos számunkra. Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót arról, hogyan biztosítjuk adatainak védelmét!

 

A www.railcargo.hu alatt elérhető weboldalt (a továbbiakban Weboldal) a Rail Cargo Hungaria Zrt. (székhely: 1133 Budapest, Váci út 92., cégjegyzékszám: 01-10-045318, e-mail: cargo@railcargo.hu telefonszám: +36 1 512-7300 (továbbiakban: Adatkezelő) üzemelteti.

 

A jelen tájékoztató (a továbbiakban Tájékoztató) az Adatkezelőnek a Weboldal üzemeltetésével összefüggésben kezelt személyes és egyéb adatok védelmével kapcsolatos politikáját, gyakorlatát és kötelezettségvállalásait tartalmazza.

 

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen Tájékoztató, vagy a hozzá kapcsolódó oldalak bármely tartalmát, különös tekintettel a vonatkozó jogszabályok változására, külön előzetes figyelmeztetés, és utólagos tájékoztatás nélkül megváltoztassa, illetve megszüntesse, figyelembe véve a vonatkozó hatályos magyar jogszabályokat.

 

 

 

 

 

A jelen Tájékoztatóban rögzített adatvédelmi politika kizárólag az Adatkezelő által üzemeltetett oldalakra érvényes.

 
Jelen Tájékoztató 2010. 07. 01 napjától hatályos.