• 1116 017-3 kicsi good
  • DSCN8394 kicsi good
  •  MG 3153 kicsi

Tájékoztatás Hidasnémeti határállomás időszakos bezárásáról

.

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy Hidasnémeti határállomás 2014.04.07. - 05.31. között építési munkálatok, illetve hídfelújítás miatt zárva lesz. Ezen időszakra a Rail Cargo Hungaria üzemi elterelést nem vezet be, a bezárás ideje alatt Sátoraljaújhely határátmeneten keresztül történő ki -és belépések javasoltak. Sátoraljaújhelyen max. 1750 bruttó tonnával engedélyezett a belépés.

Ebben az időszakban Sátoraljaújhely állomás 0-24 órában nyitva tart, így várhatóan az átterelt forgalmakat zavartalanul tuja bonyolítani.

Amennyiben Önöknek az említett időszakban az átlagosnál nagyobb mennyiségű, vagy sürgős, a torlódásokat mindenképpen elkerülendő forgalma várható, Bánréve és Szob határátmenetekre javasoljuk forgalmaik átterelését.

Kérjük, hogy a fenti információkat fuvarjaik tervezésekor szíveskedjenek figyelembe venni, és a kerülő útirányra a megfelelő fuvardíjakat az E-Freight alkalmazás Kedvezmények kezelése modul segítségével, illetve a Rail Cargo Hungaria illetékes kereskedelmi ügyintézőjénél szíveskedjenek megkérni.

Szíves türelmüket és megértésüket ezúton is köszönjük.

A tájékoztató levél pdfmegtekinthető itt.

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.