• Vállalatunk - Rail Cargo Hungária
  • Vállalatunk -- Rail Cargo Hungária

Vállalatunk

Technikai információk

 Az alábbi linken pdf formátumban letölthető az E-Freight rendszer használatához szükséges beállítási útmutató.

- E-Freight pdfbeállítási segédlet (708 KB)

 

További kérdések esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat munkatársaival az 06 1 512 7777-es telefonszámon vagy az efreight@railcargo.com e-mail címen.

Számlareklamáció kezelése (E-Számlareklamáció)

Az elektronikus számlareklamációval szeretnénk a partnereinknek kiküldött számlákkal kapcsolatos reklamációiknak ügyintézését kényelmesebbé, gyorsabbá és nyomon követhetővé tenni.

További kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat munkatársaival az 06 1 512 7777-es telefonszámon vagy az efreight@railcargo.com e-mail címen!

Bejelentések kezelése

Ügyfeleink a modul segítségével információkat kérhetnek, hibát jelenthetnek be, vagy panasszal élhetnek és figyelemmel kísérhetik bejelentéseik ügyintézési folyamatát.

További kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat munkatársaival az 06 1 512 7777-es telefonszámon vagy az efreight@railcargo.com e-mail címen vagy használja online Ügyfélszolgálati bejelentőnket!

FUVARINFÓ

A FUVARINFÓ modul használatával Partnereink figyelemmel kísérhetik a küldeményeik fuvarozásában résztvevő teherkocsik és vonatok mozgását, illetve aktuális helyzetét.

A FUVARINFÓ széles körű információt nyújt:

  • a keresett küldemény, vasúti kocsi pillanatnyi helyéről
  • a vasúti kocsi állapotáról (üres vagy rakott; ha rakott, milyen árufajtából hány tonnát tartalmaz; az esetleges sérülésekről)
  • a határátlépések idejéről
  • a saját tulajdonú vagy bérelt kocsikkal kapcsolatos állapotváltozásokról

Az ügyfelek két módon vehetik igénybe a FUVARINFÓ szolgáltatást:

  • Az E-Freight online felületén keresztül, rugalmas szűrőfeltételek alkalmazásával tájékozódhatnak Ügyfeleink küldeményeik hollétéről.
  • Batch módú, nem online lekérdezés esetén a rendszer az információt előre meghatározott időpontokban, meghatározott adattartalommal bocsátja Ügyfeleink rendelkezésére. A Batch lekéredzés fejlesztésének egyszeri költségét az igénylő ügyfél viseli.

 

További kérdés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálat munkatársaival az 06 1 512 7777-es telefonszámon vagy az efreight@railcargo.com e-mail címen vagy használja online Ügyfélszolgálati bejelentőnket!

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.