• Vállalatunk - Rail Cargo Hungária
  • Vállalatunk -- Rail Cargo Hungária

Vállalatunk

Konvencionális vonatprojektek

A projektvonat rendszereken keresztül megbízóink igényei szerint különféle konvencionális árumennyiségeik részére költséghatékony és gyors továbbítási lehetőséget kínálunk. A projektvonatok meghatározott korridorok és útvonalak mentén közlekedő speciális irányvonatok, amelyekkel biztonságosan és gazdaságosan előre tervezhető mind az áru eljutásának ideje, mind annak költsége.

Több országon átívelő fuvarfeladatok vasútlogisztikai megoldásában piackoordináló szerepet töltünk be az európai és az eurázsiai régióban.

Minőség és gyorsaság

Versenyképes üzleti megoldásokat, komplex árufuvarozási szolgáltatást biztosítunk ügyfeleink számára portfoliónkba tartozó, a cégcsoporton belül rendelkezésre álló, minőségi vasútvállalati teljesítmények bevonásával.

Név/NameTelefon/PhoneMobil/MobileE-mail
Göbl Severin,
nemzetközi árképzés vezető
+36 1 512 7379 +36 30 608 5483

severin.goebl@railcargo.com

Dezső Dániel,
nemzetközi árképzés-üzletterületi vezető (Nyugat-Balkán)
+36 1 512 7701 +36 30 610 4426

daniel.dezso@railcargo.com

Molnár Gábor,
nemzetközi árképzés-üzletterületi vezető (Kelet-Balkán)
+36 1 512 7570 +36 30 254 1638

gabor.molnar@railcargo.com

 

Név/NameTelefon/PhoneMobil/MobileE-mail
Molnár Péter Bálint,
kombi- és projektvonat szolgáltatás vezető            
+36 1 512 7317 +36 30 956 7389

peter.balint.molnar@railcargo.com                

Intermodális vonatok

A kombináltfuvarozás az Európai Unió által is kiemelt nemzetgazdasági fontosságú és preferált árutovábbítási mód. A Rail Cargo Hungaria Zrt. több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vasúti kombináltfuvarozás területén. Hosszú évek óta sikeresen működünk együtt a legnagyobb európai korridorokon jelen lévő, kombináltfuvarozásra szakosodott vállalatokkal. A Rail Cargo Hungaria Zrt. a vasúti kombináltfuvarozás területén egyedülálló szerepet tölt be, mivel nemcsak a Budapest központú forgalmakban, hanem a hazánkat átszelő fontos tranzit korridorokon történő áruáramlatok továbbításában is meghatározó szereplő.
A teljes magyarországi vasúti kombináltfuvarozásban jelenleg a Rail Cargo Hungaria Zrt. a maga több mint 50% feletti részesedésével piacvezető szerepet tölt be Magyarországon.
Megbízóink részére számos irányvonati továbbítási szolgáltatást kínálunk az áruk leghatékonyabb módon történő rendeltetési helyre való eljuttatásához. A kíséretlen kombináltfuvarozási forgalmaink több mint 90%-a irányvonatokba szervezve előre programozottan történik.

 

Név/NameTelefon/PhoneMobil/MobileE-mail
Kombi- és projektvonat szolgáltatás    

rchun_kombi_es_projektvonat@railcargo.com

Területi Üzemeltetési Központok

A Rail Cargo Hungaria Zrt. budapesti székhelyén kívül országosan 3 területi üzemeltetési központon keresztül áll az Ön rendelkezésére. Keresse kollégáinkat kérdéseivel!

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.